Här hittar du adresser och hemsidor till skolor som utbildar frisörer, massörer, hudterapeuter, optiker m.m.
Eftersom sidan är under uppbyggnad, är Webmaster Tina tacksam för tips om fler skolor eller ställen som har elever och tar emot kunder.

Sidan kom till för att jag märkte att det var ett jättejobb att leta efter elevbehandlingar med hjälp av sökmaskiner. Denna sida blir man inte rik på, utan det är mitt intresse som driver mig till att underhålla sidan. Mitt mål är att alla elevbehandlingar i hela Sverige ska gå att hitta på denna sida, men så långt är svårt att komma. Jag har nyligen infört annonser här, och de betalar mitt webhotell vilket jag är tacksam för!

Jag hoppas fler än jag har glädje av sidan – den är till för oss alla – använd den mycket!

/Tina

 

Kontakta mig

Vill du komma i kontakt med mig – skicka ett meddelande så kontaktar jag dig.

[contact-form 1 ”Kontaktformulär 1”]